Самые новые фильмы в хорошем качестве

УЧИМСЯ ЗАРАБАТЫВАТЬ В ИНТЕРНЕТЕ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Придбати рацію

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мені для роботи необхідно взяти гарну рацію з якісним сигналом передачі, можливо навіть дві, але поки що візьму одну. Підкажіть, як правильно вибрати хорошу та надійну рацію, щоб вона при цьому коштувала не надто дорого.

0

2

coin07 написал(а):

Мені для роботи необхідно взяти гарну рацію з якісним сигналом передачі, можливо навіть дві, але поки що візьму одну. Підкажіть, як правильно вибрати хорошу та надійну рацію, щоб вона при цьому коштувала не надто дорого.

У наших реаліях рацію знайти досить просто, вони зараз досить популярні і в багатьох великих магазинах продаються. Ціна залежить від багатьох факторів, але якщо говорити про стандартні рації, то за тисячі 1500-2000 можна знайти.

0

3

LPMT написал(а):

У наших реаліях рацію знайти досить просто, вони зараз досить популярні і в багатьох великих магазинах продаються. Ціна залежить від багатьох факторів, але якщо говорити про стандартні рації, то за тисячі 1500-2000 можна знайти.

Можеш порадити якусь конкретну рацію? А то я подивився деякі варіанти, так і не знайшов нічого придатного. Ті рації, які мені сподобалися, коштували досить дорого, а дешеві рації за якістю так собі.

0

4

coin07 написал(а):

Можеш порадити якусь конкретну рацію? А то я подивився деякі варіанти, так і не знайшов нічого придатного. Ті рації, які мені сподобалися, коштували досить дорого, а дешеві рації за якістю так собі.

Конкретну рацію я тобі не пораджу, тому що не особливо в них і розуміюся. Але, якщо тобі потрібна рація для роботи, продаються спеціальні охоронні рації, які коштують не дуже дорого і за характеристиками цілком нормальні.
Що стосується магазинів, раджу глянути рації https://allo.ua/ua/products/radiostancii/ в інтернет магазині алло. Там величезний вибір різноманітних рацій, мабуть один із найбільших. Точно знайдеш собі нормальну та відповідну рацію.
Можна за ціною знайти прямі дешеві рації, буквально за 500-600 гривень, але я думаю, що подібні рації за якістю будуть так собі, але якщо вибору не буде, бери щось подібне. Загалом, дивись та вибирай.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/3/433623_-_84.jpg

0

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz