Всім привіт! Я дуже зацікавився останнім часом приготуванням різних коктейлів, і вже купив деякі інгредієнти, не вистачає лише джина. Порадьте дійсно смачний джин, та інтернет-магазин, в якому його можна купити.
Який джин краще обрати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-01-10 22:19:24
Я джин полюбляю пити джин саме в чистому вигляді, але він і правда являється одним з головних інгредієнтів для приготування коктейлів. Якщо хочеш, можу порадити тобі чудовий інтернет-магазин, де величезний вибір джина, по хорошим цінам.
Поделиться32024-01-10 22:25:09
До мене часто приїжджають друзі та тому хочу їх дивувати чимось смачним, в плані напоїв. Якщо можеш порадь, будь ласка, смачний джин, та буду дуже вдячний, якщо залишиш посилання на магазин, в якому його можна купити. Дякую!
Поделиться42024-01-10 22:33:02
Самий улюблений для мене джин Bombay Sapphire https://maudau.com.ua/category/dzhyn який я найчастіше замовляю в інтернет-магазині Maudau. Даний джин середньої насиченості з інтенсивними тонами апельсина, лимона і пікантними ялівцевими нюансами. Даний джин чудово смакує як в чистому вигляді, також на його основі готуються смачні коктейлі.
В магазині зараз такий період, коли напій можна придбати по максимально вигідній ціні, оскільки діють не погані знижки. Раджу замовляти одразу декілька пляшок, поки це так вигідно.